Mijn account

Chinese Bruidskast

Ben je op zoek naar een nieuw meubel met karakter. Een blikvanger, of juist een meubelstuk dat opgaat in de rest van je interieur. 
Met een Chinese bruidskast haal je direct sfeer in huis.

 

Ga voor een tint die aansluit op je woonwensen en verrijk je slaapkamer, woonkamer of zelfs hal ermee. In iedere ruimte zal deze extra opbergruimte in de vorm van een Chinese Bruidskast niet misstaan.

 

De Chinese Bruidskasten zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Dus waar je ook naar op zoek bent, je vindt altijd wel een kleur die past bij jouw smaak.

 

De kast is verkrijgbaar in de prachtige kleuren Wit, Zwart, Rood, Geel, Oranje, Licht blauw, Marine blauw, Turqoise, Oriëntaals Groen, Paars, Aqua en Grijs.

 

Gebruik je Chinese Kast als eyecatcher in je woonkamer en gebruik hem voor alles wat je maar wilt opbergen: kleding, servies, boeken, administratie of oude foto-albums.
Of plaats de antieke kast in je slaapkamer en gebruik hem voor het opbergen van linnen en dekens.

 

De Chinese Kasten zijn voorzien van 3 legplanken (inclusief de bodem) en een roede. De planken en de roede kunnen naar keuze ingericht worden, dus de kasten kunnen gebruikt worden als hang- en/of legkast maar ook als TV kast. Tevens zijn de Oosterse kasten voorzien van 2 laden.

 

De afmetingen van de Chinese Bruidskast:

 

Hoog 175 cm

Breed 105 cm

Diep 55 cm

 

Wij importeren onze Oosterse meubels rechtstreeks uit Azië en bezoeken de Chinese meubelfabriek meerdere malen per jaar. Wij bieden hierdoor originele meubels van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

Ben je geïnspireerd geraakt? Gun jezelf dan ook zo’n mooie Chinese Bruidskast en geniet van een bijzondere blikvanger in huis en een ruime kast om al je spullen in op te bergen !