Mijn account

Chinese Bruidskasten

Breng een mystiek tintje in huis met een oosterse sfeer. Of je nu helemaal voor een Oriëntaals interieur gaat met oosterse details, kleuren, kleden en meubels of juist een verrassende twist aanbrengt door jouw urban interieur te combineren met een Chinese Bruidskast. Het kan heel goed en combineert met tal van interieurs. Industrieel, urban, modern of rustiek en warm, de Chinese Bruidskast past in elk interieur.

 

De Chinese Bruidskast is een praktisch opbergmeubel, maar ook een pronkstuk in je interieur !

 

De Chinese Bruidskasten hebben op elke van de twee deuren een halve metalen cirkel, die samen een perfecte cirkel vormen als de deuren zijn gesloten. Dit symboliseert dat man en vrouw één zijn, als Yin en Yang. Veel Chinese Bruidskasten zijn een kopie van de antieke Chinese Bruidskasten, maar daarom niet minder mooi. 

 

Gebruik je Chinese Bruidskast als stijlvolle blikvanger in je woonkamer en gebruik hem voor alles wat je maar wilt opbergen: kleding, servies, boeken, administratie, oude foto-albums of zelfs je TV. Of plaats de antieke kast in je slaapkamer en gebruik hem voor het opbergen van linnen en dekens.

 

De Chinese Kasten zijn voorzien van 3 legplanken (inclusief de bodem) en een roede.
De planken en de roede kunnen naar keuze ingericht worden, dus de kasten kunnen gebruikt worden als hang- en/of legkast maar ook als TV kast. Tevens zijn de Oosterse kasten voorzien van 2 laden.

 

Onze Chinese Bruidskasten worden niet alleen in de traditionele rode kleur, maar in verschillende kleuren gemaakt en zijn voorzien van boeiend koperbeslag. Aan de voorzijde zijn beide deuren voorzien van een halve cirkel koper, die wanneer de deuren gesloten zijn samen een hele cirkel vormen. Deze cirkel symboliseert de twee afzonderlijke mensen die binnen het huwelijk een eenheid gaan vormen. De Bruidskast geeft bijzondere look in je oosterse, eigentijdse, landelijke en zelfs moderne inrichting.

De Chinese Kasten zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren geel, rood, zwart, licht blauw, marine blauw, oriëntaals groen, grijs, aqua, paars, oranje, wit en turqoise. Dus voor voor ieder interieur wel een passende Chinese Bruidskast.

 

De afmetingen van de Chinese Bruidskast:

 

Hoog 175 cm
Breed 105 cm
Diep 55 cm 

 

Een ruim aanbod Chinese Bruidskasten en alles uit voorraad leverbaar !