Mijn account

Chinese kast

Geef je huis op subtiele wijze een Oosterse vibe met een stijlvolle Chinese Bruidskast. Is deze topper ooit uit de mode geweest? Wat ons betreft niet. Maar bij ons zijn ze verkrijgbaar in allerlei vernieuwende kleuren.

 

Een Chinese Kast in glanzend Rood of Zwart met twee deuren en een koperen beslag op de deuren, in de vorm van twee halve cirkels, Ying en Yang. Zo ziet een traditionele Chinese Kast eruit. Inmiddels is Chinese Kast ook in vele andere kleuren verkrijgbaar. Dus waar je ook naar op zoek bent, je vindt bij Colours of the Orient altijd wel een mooie Chinese Kast die past bij jouw smaak en interieur.

De kast is verkrijgbaar in de prachtige kleuren Wit, Zwart, Rood, Geel, Oranje, Licht blauw, Marine blauw, Turqoise, Oriëntaals Groen, Paars, Aqua en Grijs.

 

Een kleurrijke Chinese Bruidskast is in verschillende interieurstijlen toepasbaar.

Voor welke variant ga jij? Wit, zwart of een lekker fris kleurtje!

 

Een Chinese Kast voor al je spullen? De Chinese Kast is behalve bijzonder mooi en stijlvol ook praktisch, vooral ook omdat je er veel in kwijt kunt. Onderaan de kast zitten er ook twee lades. In iedere ruimte is wel een opbergkast nodig. Oorspronkelijk werd de Chinese Kast gebruikt voor linnen, maar je kunt hem natuurlijk overal voor gebruiken.

 

De Chinese Bruidskast is een opbergkast, maar ook een echte eyecatcher !

 

De Chinese Bruidskasten zijn voorzien van 3 legplanken (inclusief de bodem) en een roede.
De planken en de roede kunnen naar keuze ingericht worden dus de kasten kunnen gebruikt worden als hang- en/of legkast maar ook als TV kast, tevens zijn de Oosterse kasten voorzien van 2 laden.

 

Unieke Chinese Bruidskasten ! De kasten worden met de hand gemaakt, elke kast is dus echt uniek ! 

 

De afmetingen van de Chinese Bruidskast:

Hoog 175 cm
Breed 105 cm
Diep 55 cm