Aanbieding!

Chinese Bao Kast Lichtgroen – Fresh Jade

909,95

Groen is een fijne kleur omdat dit een rustige kleur is die met veel kleuren combineerbaar is en altijd net even die frisse look aan een interieur geeft. Groen brengt balans en rust, niet alleen in je interieur maar dit werkt ook door op je gemoedstoestand. De kleur groen kan energie geven en stress verminderen.

De afmetingen van de Chinese kast:
– Hoogte 190 cm
– Breedte 95 cm
– Diepte 50 cm

De details van de Chinese kast:
– roede (uitneembaar)
– 4 legplanken (2 planken uitneembaar en de bodems van de kast)

Nu van € 1.149,95 voor € 909,95!

Colours of the Orient heeft de Oosterse kast in alle kleuren zodat je de Chinese stijl perfect kunt combineren met jouw interieur ook wanneer je niet voor de traditionele rode of zwarte kleur wil gaan. Door het mooie bronskleurige beslag wordt het een niet alledaagse kast. Dus wanneer je op zoek bent naar een speciale kast, dan is dan is onze Oosterse kast perfect voor jou.

De Chinese kasten zijn voorzien van 4 legplanken (inclusief de bodems) en een roede. De planken en de roede kunnen naar keuze ingericht worden dus de kasten kunnen gebruikt worden als hang- of legkast, maar ook als TV kast. Door de flexibele indeling is deze kast ideaal voor elke ruimte in jouw huis.

Categorie:

Beschrijving

Een gekleurde kast als statement meubel.
Een aantrekkelijke inrichting draait niet alleen om functionele indeling, maar ook om het creëren van visuele aantrekkingskracht. Een krachtig interieurstatement kan worden gemaakt door gebruik te maken van focale punten, oftewel het creëren van een middelpunt. Dit kun je onder andere doen doormiddel van gekleurd meubelstuk. En wat een geweldig middelpunt is deze Chinese Bao Kast Lichtgroen – Fresh Jade. Neem bijvoorbeeld een eigentijdse woonkamer die een vleugje kleur mist. Door deze gekleurde kast als middelpunt te plaatsen, verandert de hele ruimte in een elegante expositie. Of stel je een slaapkamer voor met deze Chinese kast als kledingkast: ineens wordt de ruimte niet alleen een slaapplaats, maar ook een gezellige en functionele ruimte.

Blijf balanceren
Hoewel het creëren van een middelpunt belangrijk is, moet het niet het evenwicht van de ruimte verstoren. Een slimme balans tussen het opvallende karakter van de kast en de algehele harmonie van de ruimte is cruciaal. De rest van het interieur kan worden aangepast om complementair te zijn aan het middelpunt, waardoor een naadloos geheel ontstaat. Ben je wel in voor een niet alledaags middelpunt in jouw interieur, dan is deze kast perfect voor jou!

Enkele ideeën voor het combineren van jouw jadegroene Chinese Kast.
Met de Chinese Bao Kast Lichtgroen – Fresh Jade is heel veel mogelijk. Het is een makkelijk te combineren kleur. De Jade kleur komt goed tot zijn recht wanneer je combineert met natuurlijke materialen, aardetinten en andere groentinten. Deze combinaties zullen niet snel gaan vervelen. Wil je toch liever een extra kleurtje toevoegen dan zijn geel of zachte pastelkleuren een goede optie.

Mogelijkheden voor de kleur van de achterwand
De Jade kleur komt goed tot zijn recht met een witte achterwand. Maar als je toch voor een kleurtje wil gaan dan kun je denken aan een hele lichte kleur. Bijvoorbeeld wit met een vleugje groen, grijs of taupe.

Extra informatie

Gewicht 60 kg
Afmetingen 50 × 95 × 190 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chinese Bao Kast Lichtgroen – Fresh Jade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *