Volgens Feng Shui is een ruimte opgeruimd en ordelijk ingericht. Kom lekker in balans met Feng Shui in je huis en bouw elk huis om tot een echt Feng Shui paradijs.

De inrichting van je slaapkamer

Door Feng Shui toe te passen in je slaapkamer, creëer je een ruimte van rust en harmonie. Je creëert een ruimte waarin je beter slaapt en energieker wakker wordt. Kleren op de grond of andere rondslingerende spullen belemmeren de vrije stroom van energie. Wil je een zen slaapkamerinrichting dan is de keuze van de juiste kledingkast dus van groot belang! Onze Japanse of Chinese Bruidskasten en Oosterse kasten hebben een flexibele indeling waardoor je zelf kunt bepalen of je de kast als hangkast of als legkast wilt gebruiken. Ook is twee kasten naast elkaar een mogelijkheid, je kunt dan één kast als hangkast en één kast als legkast gebruiken.

Feng Shui in je slaapkamer

 

De inrichting van je woonkamer

In de woonkamer ontvang je je vrienden, gasten en familie. Bovendien is het ook een belangrijk onderdeel van het gezinsleven. Het is een ruimte voor sociaal contact en ontspanning.
Door je woonkamer Feng Shui in te richten kun je een prettige omgeving creëren voor iedereen in de woonkamer. Dus zorg voor kastruimte in je woonkamer waarin je spullen die rust en ontspanning in de weg staan kunt opbergen.

Feng Shui in je Woonkamer

 

De inrichting van je keuken

Feng Shui ziet de keuken als het hart van het huis. In de keuken wordt het voedsel bereid en voeding heeft een grote invloed heeft op je welzijn en gezondheid. Heb je extra plaats in de keuken nodig om je servies of bijvoorbeeld keukenmachines in op te bergen dan zijn onze Chinese Bruidskasten en Oosterse Kasten ook daarvoor zeer geschikt. Door de diepte van de kasten kun je er makkelijk veel spullen in kwijt.

Feng Shui in je Keuken

 

De inrichting van je hal of ingang van je huis

Goede energie bij de ingang van je huis is zeer belangrijk in Feng Shui. De entree is het visitekaartje van je huis en bepaalt hoe de energie naar binnen komt. Met een overvolle hal met sporttassen, schoenen en een volle kapstok laat je weinig ruimte voor nieuwe energie. Maak je entree daarom uitnodigend en vriendelijk.

Wat is Feng Shui?

Wil je nou meer weten over Feng Shui of zoek je meer informatie over het inrichten van je huis? Bekijk het onderstaande filmpje van Interior Junkie.
De video neemt je mee door het huis van Therese uit Bloemendaal die haar huis helemaal volgens de richting van Feng Shui heeft ingericht: