Mijn account

Over Colours of the Orient

Welkom bij Colours of the Orient, de plek waar je verschillende Oosterse kasten vindt in de mooiste kleuren. Bijna 15 jaar geleden is onze liefde voor kleur en de liefde voor de mooie historie van de Chinese Bruidskasten samengekomen en zijn wij begonnen met de verkoop van Chinese kasten in alle kleuren.

Vanaf de start zijn wij bezig geweest met het verbeteren van de kleuren en het kiezen van de beste antieke uitstraling en het mooiste hang- en sluitwerk met als resultaat een assortiment prachtige kasten in de mooiste kleuren. De Chinese Kast geeft een bijzondere look in je oosterse, eigentijdse, landelijke en zelfs moderne inrichting. Ons doel is de kast leveren die het beste bij jouw interieur past.

De Oosterse meubels worden door Colours of the Orient rechtstreeks uit China geimporteerd. Rechtstreeks vanuit de fabriek in China aan jou geleverd ! Wij bieden Chinese meubels tegen de scherpste prijs en alleen originele Oosterse meubelen in de beste kwaliteit, dat is onze garantie !

Al bijna 15 jaar hebben wij ervaring met Chinese Meubelen en kleuren. Twijfel je over de kleurkeuze of het model dat bij jouw interieur past? Neem dan contact met ons op en laat ons meedenken. Of kom langs om te kijken welke kleur het beste bij jou past ! Wij zijn 7 dagen per week (op afspraak) geopend. Wij zien je graag in onze showroom !