Mijn account

Over Colours of the Orient

Colours of the Orient heeft een groot assortiment Chinese Kasten en Chinese Bruidskasten die verkrijgbaar zijn in wel 17 unieke kleuren. De Oosterse meubels worden door Colours of the Orient rechtstreeks uit China geimporteerd. Rechtstreeks vanuit de fabriek in China aan bij jou geleverd ! Wij bieden Chinese meubels tegen de scherpste prijs en alleen originele Oosterse meubelen in de beste kwaliteit, dat is onze garantie !

De historie van de Chinese Bruidskast is dat deze vaak een onderdeel was van de bruidsschat. De Chinese Kast werd voor het huwelijk aan de aanstaande bruid gegeven om de na het huwelijk benodigde huishoudelijke spullen in te verzamelen. De twee koperen platen symboliseren de twee partners die tijdens het huwelijk samenkomen en dan samen een geheel gaan vormen.

Onze Chinese Bruidskasten worden niet alleen in de traditionele rode kleur maar in verschillende kleuren gemaakt en zijn voorzien van boeiend koperbeslag. Aan de voorzijde zijn beide deuren voorzien van een halve cirkel koper, die wanneer de deuren gesloten zijn samen een hele cirkel vormen. Deze cirkel symboliseert de twee afzonderlijke mensen die binnen het huwelijk een eenheid gaan vormen. De bruidskast geeft bijzondere look in je oosterse, eigentijdse, landelijke en zelfs moderne inrichting.

Onze voorraad Chinese Bruidskasten bestaat uit meerdere unieke kleuren en de Oosterse Kasten hebben een mooie oud antieke uitstraling. Heb je interesse in een Chinese Kast: Kom dan eens kijken welke kleur het beste bij jou past ! Wij zijn 7 dagen per week (op afspraak) geopend. Wij zien je graag in onze showroom !