Aanbieding!

Chinese Bao Kast Olijfgroen – Toned Olive

909,95

Colours Of The Orient heeft een zeer groot assortiment Oosterse Kasten waaronder deze olijfgroene Chinese kast. Als je erover denkt om groen te verwerken in je huis of kamer, past deze olijfgroene kast perfect in je interieur. Het is een natuurlijke kleur met een levendige uitstraling. Hierdoor is deze kleur heel makkelijk te combineren met anderen kleuren.

De afmetingen van de Aziatische Kast:
– Hoogte 190 cm
– Breedte 95 cm
– Diepte 50 cm

De details van de Chinese kast:
– roede (uitneembaar)
– 4 legplanken (2 legplanken uitneembaar en de bodems van de kast)

Nu van € 1.149,95 voor € 909,95!

We leven in stressvolle tijden en je eigen woning is bij uitstek de plek waar je tot rust wilt komen om op te laden. Balans is dan ook een erg belangrijk punt bij woninginrichting! De oosterse of Aziatische woonstijl is hier helemaal geschikt voor; hierin staat balans namelijk centraal. Wat net zo belangrijk is: het ziet er vaak fantastisch uit.

De Chinese kasten zijn voorzien van 4 legplanken (inclusief de bodems) en een roede. De planken en de roede kunnen naar keuze ingericht worden dus de kasten kunnen gebruikt worden als hang- of legkast, maar ook als TV kast. Door de flexibele indeling is deze kast ideaal voor elke ruimte in jouw huis.
Categorie:

Beschrijving

Modern Asian Home Design.
Een luxe en artistieke tak in de interieurbranche. Ook steeds vaker terug te zien in hedendaagse interieurontwerpen. Maar hoe kan je dit gevoel thuis creëren wanneer je liever niet voor een volledig chinees interieur wil gaan. Combineer jouw eigen interieur met Chinese meubelen zoals bijvoorbeeld de Chinese Bao Kast Olijfgroen – Toned Olive.

Beschilderingen.
Als je praat over Asian design, zien we veel beschilderingen van bloemen, kraanvogels en landschappen. Je ziet dit terug op muren, service, potten, vazen en schilderijen. Zijn de drukke Chinese beschilderingen niet jouw smaak, dan kun je tegenwoordig toch voor een Chinees in je interieur gaan. Combineer Chinese meubelen zonder de drukke Chinese beschilderingen met jouw eigen interieur en gebruik met kleine Chinese details zoals Aziatische beeldjes of beschilderde vazen en je zult merken dat je ook hiermee je interieur die mooie Chinese twist kunt geven. Ook met planten en bloemen kun je het Chinese gevoel in huis halen. Denk bijvoorbeeld aan orchideeën. Ze zijn er in veel kleuren en maten en je kunt ze op verschillende manieren stylen. Denk bijvoorbeeld aan een grote witte orchidee in een sierlijke Chinese pot op de eettafel.

Enkele ideeën voor het combineren van jouw grijze Chinese Kast.
De Chinese Bao Kast Olijfgroen – Toned Olive is een warme groene kleur die goed combineert met andere warme kleuren. Gebruik bijvoorbeeld andere groene kleuren gecombineerd met daarbij houten meubelstukken of een houten vloer. Je kunt hierbij eventueel nog zwarte accenten gebruiken. Wil je toch een extra accent aanbrengen en een andere kleur dan groen gebruiken om te combineren dan kun je aan een warme oranje kleur of okergeel denken.

Mogelijkheden voor de kleur van de achterwand
De olijfgroene kleur geeft een mooi en warm resultaat met een licht grijs of een zacht beige tint op de achterwand. Ook andere lichte groentinten die passen bij de olijfgroene kleur zijn een goede optie.

Extra informatie

Gewicht 60 kg
Afmetingen 50 × 95 × 190 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chinese Bao Kast Olijfgroen – Toned Olive” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *