Aanbieding!

Chinese Ming Kast Donkerblauw – Indy Blue

929,95

Colours Of The Orient heeft een zeer groot assortiment Chinese Meubelen waaronder deze zeer mooie blauwe Chinese Kast. De Chinese sfeer draait vaak om luxe en het spirituele. De donker blauwe kleur van deze kast gecombineerd met het koperen sluitwerk geeft een mooie luxe uitstraling. De twee koperen platen zorgen voor het spirituele, deze symboliseren de twee partners die tijdens het huwelijk samenkomen en dan een geheel gaan vormen.

De afmetingen van de Chinese Kast:
– Hoogte 180 cm
– Breedte 120 cm
– Diepte 50 cm

De details van de Chinese Kast:
– roede (uitneembaar)
– 3 legplanken (2 planken uitneembaar en de bodem van de kast)

Nu van 1.169,95 Euro voor maar 929,95 Euro !

De Chinese Kasten van Colours Of The Orient zijn handgemaakt en worden in China vervaardigd. Al onze Chinese Meubels zijn uniek. De Chinese Bruidskast is een tijdloze favoriet voor als je de Oosterse stijl in huis wilt halen. Inmiddels is het ook mogelijk om de Chinese Kast in een mooie trendy kleur te kiezen zoals onder andere donkerblauw.

De Chinese Kasten zijn voorzien van 3 legplanken (inclusief de bodem) en een roede. De planken en de roede kunnen naar keuze ingericht worden dus de kasten kunnen gebruikt worden als hang- of legkast, maar ook als TV kast. Door de flexibele indeling is deze kast ideaal voor elke ruimte in jouw huis.

Categorie:

Beschrijving

De Chinese interieurstijl combineren met hedendaagse stijlen.
Eenvoud is een van de basisprincipes in de Chinese interieurontwerpstijl. Overdecoreren van de kamer is ongewoon in deze stijl en de Chinese stijl straalt iets exotisch, spiritueels, zelfs magisch uit. Tegenwoordig toont de Chinese interieurstijl een evenwicht in het combineren van traditionele en hedendaagse stijlen. Ook de Chinese Ming Kast Donkerblauw – Indy Blue is hier een goed voorbeeld van doordat de traditionele Chinese Kast gecombineerd is met de niet zo traditionele donkerblauwe kleur.

De Chinese twist in jouw interieur.
Met het toevoegen van wat Chinese stijl aan je interieur geef je meteen je interieur een andere twist. Deze opvallende kast is natuurlijk dé manier om een saaie kamer een upgrade te geven. Verder geef je met het toevoegen van één meubelstuk in de Chinese stijl meteen je hele interieur een andere twist. Wanneer je kiest voor een kast in de kleur die past bij jouw interieur, creëer je een verband tussen jouw interieur en deze Chinese Kast.

Enkele ideeën voor het combineren van jouw donkerblauwe Chinese Kast
De Chinese Ming Kast Donkerblauw – Indy Blue combineert heel goed met andere blauwtinten. Ook geeft donker blauw een heel mooi effect met donker groen of paars. Is dit allemaal wat te donker en te heftig voor jouw interieur dan zijn bruintinten zoals cognac, zandkleur en beige een goede keuze. Met deze combinatie creëer je een gezellig en warm interieur.

Mogelijkheden voor de kleur van de achterwand
Donkerblauw leent zich heel goed voor het “ton sur ton” effect. Een donker blauwe achterwand is dus een super mooie combinatie. Let er wel op dat donker blauw veel licht wegneemt uit een ruimte, hierdoor is dit echt alleen een goede keuze voor een hele lichte ruimte. Een andere goede keuze is wit. Wit combineert natuurlijk goed met alle kleuren, maar bij de diepe donker blauwe kleur van de kast geeft wit zeker een heel mooi contrast.

Extra informatie

Gewicht 65 kg
Afmetingen 50 × 120 × 180 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chinese Ming Kast Donkerblauw – Indy Blue” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *