Aanbieding!

Chinese Ming Kast Lichtgroen – Soft Jade

929,95

Colours Of The Orient heeft een zeer groot assortiment Oosterse Meubelen waaronder deze zeer mooie oriëntaals groene Oosterse Kast. Oriëntaals groen is een rustgevende kleur welke voor een serene sfeer zorgt. Door de groene kleur en het koperen sluitwerk is het geen alledaagse kast, dus ondanks de rustgevende kleur is de kast toch een blikvanger in je interieur.

De afmetingen van de Chinese Kast:
– Hoogte 180 cm
– Breedte 120 cm
– Diepte 50 cm

De details van de Chinese Kast:
– roede (uitneembaar)
– 3 legplanken (2 planken uitneembaar en de bodem van de kast)

Nu van 1.169,95 Euro voor maar 929,95 Euro !

Let’s go green! Omdat de kleur groen geen opdringerige jongen is, maar zich eerder gedraagt als een kameleon, hoef je je niet in te houden en kun je gerust gaan voor de Chinese Kast Lichtgroen – Soft Jade. Gebruik de kast als stijlvolle kledingkast in de slaapkamer, als compacte schoenenkast in de hal of als trendy servieskast in de eetkamer of als TV-kast in de woonkamer.

De Chinese Kasten zijn voorzien van 3 legplanken (inclusief de bodem) en een roede. De planken en de roede kunnen naar keuze ingericht worden dus de kasten kunnen gebruikt worden als hang- of legkast, maar ook als TV kast. Door de flexibele indeling is deze kast ideaal voor elke ruimte in jouw huis.

Categorie:

Beschrijving

Feng Shui.
Zelfs wanneer je niet gelooft in deze Chinese leer kunnen de Feng Shui tips je heel wat nuttig advies en inspiratie verschaffen. Je kan zelf makkelijk bepalen in hoeverre je de Feng Shui regels wil volgen. Dus richt jouw huis helemaal Feng Shui in met de Chinese Ming Kast Lichtgroen – Soft Jade. Feng Shui leert je hoe het inrichten van een ruimte van invloed is op je geluksgevoel, wie wil dat nou niet?

Feng Shui is eeuwenoud en heeft als doel de energie van de natuurlijke omgeving zo optimaal mogelijk te gebruiken. Dit is een dynamische energiestroom die door de woning moet lopen. Het doel bij het inrichten, is de leefomgeving zodanig in te richten dat de Chi zo goed mogelijk door het huis kan stromen. Feng Shui begint bij het ontdoen van een ruimte van onnodige spullen en dit begint natuurlijk bij een opgeruimd huis. Het is het belangrijk om de ruimte vrij te maken van werkspullen, speelgoed, en andere onnodige accessoires of rommel die dit evenwicht verstoren. Hierbij kan de Chinese Kast je in elke ruimte van je huis goed helpen. De kast is ruim en diep waardoor je er veel spullen in kwijt kunt.

Enkele ideeën voor het combineren van jouw jadegroene Chinese Kast.
Met de Chinese Ming Kast Lichtgroen – Soft Jade is heel veel mogelijk. Het is een makkelijk te combineren kleur. De Jade kleur komt goed tot zijn recht wanneer je combineert met natuurlijke materialen, aardetinten en andere groentinten. Deze combinaties zullen niet snel gaan vervelen. Wil je toch liever een extra kleurtje toevoegen dan zijn geel of zachte pastelkleuren een goede optie.

Mogelijkheden voor de kleur van de achterwand
De Jade kleur komt goed tot zijn recht met een witte achterwand. Maar als je toch voor een kleurtje wil gaan dan kun je denken aan een hele lichte kleur. Bijvoorbeeld wit met een hint van groen, grijs of taupe.

Extra informatie

Gewicht 65 kg
Afmetingen 50 × 120 × 180 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chinese Ming Kast Lichtgroen – Soft Jade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *